Welkom op de site van de sluistrappers   Click to listen highlighted text! Welkom op de site van de sluistrappers Powered By GSpeech

Clubkampioenschap 2017

Verslag 

Onder een stralende zon kwamen we om 12.30 u samen in ons lokaal. Nadat iedereen zijn te verwachte snelheid had meegedeeld aan Mathieu kon de eerste deelnemer vertrekken om 12.30 u. Zoals ieder jaar was Ronny Wils de tijdopnemer van dienst. Ook waren er 4 'klaarovers' ingehuurd door Roger - de winnaar van vorig jaar- om op gevaarlijke punten de deelnemers te helpen oversteken.

Toch was er blijkbaar ergens een plezante die de pijlen in de verkeerde richting had gehangen, zodat Roger i.p.v. een pintje te kunnen drinken nog eens de fiets op moets en enkele Sluistrappers opnieuw dienden te starten.

We vonden het allemaal een prachtig parcours - proficiat Roger- en  rond de klok van 16 u was iedereen; gelukkig zonder ongelukken, terug in het lokaal. Even naar huis om te douchen en zich klaar te maken voor de uitslag en de BBQ. 

Om 17.30 u was iedereen terug present, maar door een technische storing kon de volledige uitslag nog niet meegedeeld worden. Maar we kennen wel de nieuwe clubkampioen nl. Jean Eerlings. ( En dat voor een eerstejaars! )

Het zilver was voor Danny Van Hunsel en het brons voor John Van Deurzen

 Met deze link  zie je de volledige uitslag.

 

Kampioenschap 2017

De tijdopnemers
Met controleur
Voor de start
Klaarmaken
Het vertrek
er zijn ook wachtenden
Supporters
2én en twee
Zenuwen ?
Wachten op de uitslag
Het podium
Met sponsores en voorzitter
Aan tafel
Lekkere BBQ

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech