Welkom op de site van de sluistrappers   Click to listen highlighted text! Welkom op de site van de sluistrappers Powered By GSpeech

×

Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: /customers/6/c/9/sluistrappers.be/httpd.www/images/Woensdag
JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: /customers/6/c/9/sluistrappers.be/httpd.www/images/Extra
×

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/Woensdag
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/Donderdag
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/Extra

Verslag Vier-daagse

Woensdag

 

Vooraleer we kunnen starten moet er heel wat werk verzet worden. De rit moet worden uitgepijld, de zaal moet worden klaargezet. Heel wat werk dus. We hebben een kleine foto-impressie gemaakt van al dat werk dat moet gebeuren. Bekijk het album hier.

{gallery}Woensdag{/gallery}

 


 

Donderdag

 

Onze eerste dag van de eigenlijke vierdaagse begon met het opzetten van de  welkomst-Sezoensboog. Daarna was het alle hens aan dek om de inschrijvingte starten.Gelukkig waren er heel wat helpende (Sluistrappers) handen. De kok en hulpkoks hadden hun handen meer dan vol. Ook de uitpijlploeg moest vertrekken om de dag van morgen voor te bereiden. De garçons - hoe jong ook- zorgden voor de broodnodige drank bij vertrek of aankomst. We hebben wat willekeurig genomen foto's verzameld, ook van de controlepost, op het album hieronder.

{gallery}Donderdag{/gallery}

 


 

 Vrijdag

De weerman had niets goeds voorspeld voor deze dag. Toch kwamen er nog heel wat fietsers inschrijven. Er stond echter een forse wind en mede daardoor was er 's namiddags minder animo. Daardoor had onze gelegenheidsfotograaf wat meer tijd om hier en daar een kiekje te schieten. Het resultaat zie je hieronder.

View the embedded image gallery online at:
http://sluistrappers.be/index.php/vierdaagse#sigFreeId51f05f599c

 


 

 Zaterdag

Op zaterdag mochten we ook weer meer dan 400 fietsers verwelkomen. Alhoewel er af en toe een stevige bries stond was het toch aangenamer fietsweer dan op gister. Ook nu weer waren de deelnemers tevreden over het parcours; dat hen via Kreyel, Molenbeersel, Haler , Ell en Swartbroek uiteindelijk in Altweerterheide in deSchuttershoeve naar de stempelcontrole voerde. Van daaruit waren het nog maar een 8-tal km naar de Leemskuil. Daar wordt in de latere uren de zaal in gereedheid gebracht voor de apotheose van morgen.  Geniet van de foto's.

View the embedded image gallery online at:
http://sluistrappers.be/index.php/vierdaagse#sigFreeId0f7e04e4dc

 


 

 

 

 

Zondag

Zondag is traditioneel de topdag van de vierdaagse. Dat was dit jaar niet anders. Met een gemiddelde van ruim 400 deelnemers/dag kijken we terug op een geslaagde vierdaagse. Er was zelfs een eenzame wandelaar die alle tochten te voet heeft afgelegd; dus ruim 100 km gewandeld heeft.

We hebben ook een 300-tal mensen te eten gegeven; halve haan of stoofvlees. De chef-kok heeft extra keukenpersoneel moeten inzetten.

Om iedereen op tijd van drank te kunnen voorzien heeft Bo ook assistentie gekregen van een 'echte' garçon en meerdere gelegenheids obers.

Voor de extra tombola kwamen stipt om 19 u alle 244 fietsers kijken of ze bij de gelukkige waren die een mooie prijs gewonnen hadden.

Tenslotte riep Jos de voorzitter van Palliovik ( een vrijwilligersvereniging die hulp aan ouders biedt met een palliatief kind) naar voren om de cheque van € 750 in ontvangst te komen nemen.

Tenslotte werd de zaal nog een beetje opgeruimd en zo kon iedereen tevreden naar huis.

We hebben heel wat foto's gemaakt. 

View the embedded image gallery online at:
http://sluistrappers.be/index.php/vierdaagse#sigFreeId7af16b0bb8

 


 

 

Achter de schermen

Met de volgende foto's gunnen we jullie ook een blik(je) achter de schermen! Je ziet ondermeer hoe 's morgens de uitpijlers vertrekken en 's avonds de leden vertrekken die de pijlen terug gaan ophalen. Omdat de schatbewaarder ( af en toe ) geen werk heeft vult hij een kruiswoordraadsel in.

Je ziet ook een geanimeerde vergadering waar de leden bespreken hoe het beter kan en moet. ( Staan de beste stuurlui dan toch aan wal ???) De baarmoeder !? tenslotte is er niet alleen om bier te tappen maar ook om te zorgen dat alles netjes en proper is.

{gallery}Extra{/gallery}

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech